CİDE DEVLET HASTANESİ AMELİYATHANESİ TAM TEŞEKKÜLLÜ OLARAK HİZMET SUNACAK
15 Mart 2024

CİDE DEVLET HASTANESİ AMELİYATHANESİ TAM TEŞEKKÜLLÜ OLARAK HİZMET SUNACAK
06/03/2024 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. ÇAĞDAŞ DERDİYOK beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan KEPİÇOĞLU ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı DEMİR ile birlikte Cide İlçemizde, Cide Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Cide Rıfat Ilgaz Aile Sağlığı Merkezinde ve 112 Acill Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan personellerimizi de ziyaret ederek, Cide ilçemizde incelemelerde bulundu.
Ziyarete eşlik eden Cide Devlet hastanesi Başhekimi Dr.Burcu SÖKMEN, TSM Başkanı Dr. Berk AYDIN, Cide Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Ramazan YAMAN, Aile Hekimi Uzmanı Hafize YEĞİN, Aile Hekimi Uzmanı Burak SEYİS, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Şebnem MUSABEYLİ, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Emine Müge ÖZKAN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Mert ÇIRAKMAN, Diş Tabibi Merve GEÇGEL nezaretinde;
İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK, 26 Kasım 2022 tarihinde Hizmet sunumuna başlayan 35 yataklı Cide Devlet Hastanesinde Hekimlerimiz ile yaptığı görüşmenin ardından, görev yapan tüm personellerimiz ile de görüşerek Cide ilçemizde sunulan sağlık hizmetleri konusunda istişarelerde, inceleme ve değerlendirmelerde bulunmuştur;
Cide Devlet Hastanemiz için yapılan değerlendirmeler neticesinde;
İl sağlık müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK ‘un yaptığı saha denetimleri ile incelemeler ve öncesinde yapılan hazırlıklar kapsamında, İl Sağlık müdürümüzün talimatları doğrultusunda, Cide Devlet Hastanemiz bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, Cide Devlet hastanemiz ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapılmıştır.

011014013012010090807060504030201