*EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI*
15 Mart 2024

*EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI*
01/03/2024 Tarihinde Müdürlüğümüz toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr.  Çağdaş DERDİYOK  başkanlığında Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan KEPİÇOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür YILMAZ, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı DEMİR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. Atakan ÖZDEMİR,  Kamu Hastane Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. Mustafa UYANIK, ve Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı Uzmanı Mehmet YARALI ‘nın katılımlarıyla evde sağlık hizmetleri yürütme komisyonu toplantısı yapıldı.
Yapılan toplantıda 2023 yılında sunulan Evde Sağlık Hizmetleri değerlendirmesi yapılarak, hizmet sunumunda karşılaşılan problemler ve 2024 yılı için Evde Sağlık Hizmetleri sunumunun daha etkin, daha verimli ve ulaşılabilir olması için gerekli planlamalar yapılmıştır.

evde sağlık toplant 05evde sağlık toplant 04evde sağlık toplant 03evde sağlık toplant 02evde sağlık toplant 01