(SÜDGE) SÜRÜCÜ DAVRANIŞLARINI GELİŞTİRME EĞİTİMİ. (MART 2024)
18 Mart 2024



SÜRÜCÜ DAVRANIŞLARINI GELİŞTİRME EĞİTİMİ  (SÜDGE) 



SÜDGE kursunda kontenjan sınırlaması olması, kursa katılım taleplerinin fazla olması nedeniyle, aşağıda belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde Müdürlüğümüzce açılması planlanan SÜDGE kursu için kayıtlar alınacak olup talepte bulunacak vatandaşlarımızın, bu usul ve esaslar doğrultusunda başvurularını yapması gerekmektedir.

1-Başvuru duyuru metni, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü https://kastamonuism.saglik.gov.tr/web adresinde 18-22 Mart 2024 tarihlerinde duyurulacak ve SÜDGE Kursu kurasına katılım için başvurular, aynı tarihlerde mesai saatleri içerisinde ( 08.30-17.30 ) alınacaktır. Bu tarihler dışında başvuru kabul edilmeyecektir.

2-Başvuru için Müdürlüğümüze şahsen müracaat edilmesi gerekmektedir.

3-Açılması planlanan SÜDGE Kursuna 12 kursiyerin kesin kaydı yapılacağından, talebin bu sayının üzerinde olması halinde, Müdürlüğümüzce kura çekilecek olup eğitime katılacak kursiyerler kura usulü ile belirlenecektir. Mücbir sebeplerle kura sonrası kesin kayıt yaptıramayanların veya kursa başvurusu uygun görülmeyenlerin yerine sınıf kontenjanın tamamlanması için 3 (üç) yedek kursiyer yine kura ile belirlenecektir.

4-Talebin kurs kontenjanından fazla olması halinde yapılacak olan SÜDGE Kursu kurası, 18 Nisan 2024 tarihinde kura komisyonu huzurunda Müdürlüğümüz giriş kat eğitim salonunda saat 14:30 da gerçekleştirilecek olup başvuruda bulunanların katılımına açık şekilde gerçekleştirilecektir. Aday kursiyerler ve görevliler harici kura salonuna kimse alınmayacaktır.

5-SÜDGE Kursuna kesin kayıt için, eğitim ücretinin ilgili hesaba yatırılması ve gerekli belgelerin teslimi ve diğer işlemler, kursiyerlerin belirlenmesi sonrasında gerçekleştirilecektir.


südge kapak.jpg