Aile Hekimliği Birimleri İzleme Ve Değerlendirme Ekibi Eğitimi düzenlendi.
25 Temmuz 2018

Aile Hekimliği Birimleri İzleme Ve Değerlendirme Ekibi Eğitimi düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan Aile Sağlığı Merkezleri ve Aile Hekimliği birimlerinin daha etkin ve kaliteli hizmet vermeleri açısından yapılacak İzleme ve Değerlendirme Denetimleri programı kapsamında görev alacak personele yönelik Aile Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimliği Birimi Denetim Formları konusunda 24/07/2018 tarihinde Sağlık Müdürlüğümüz Konferans Salonunda eğitim düzenlenmiştir.

Eğitimler İl Sağlık Müdürlğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Yüksel KUTLU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Atakan Özdemir, Aile Hekimliği Şube Müdürü Mustafa TURAN ve Aile Hekimliği birim personeli tarafından gerçekleştirilmiştir.

Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliğinin 11. Maddesine istinaden yapılacak olan Denetim faaliyetlerinde tespit edilen asgari fiziki eksikliklerin giderilmesi, Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Elemanının görev tanımına giren konularla ilgili yanlış veya eksik uygulamaların yerinde tespit edilerek konuyla ilgili doğru bilgilendirmelerin yapılması, yapılan izlemlerin yerinde takibi ve gelebilecek diğer konulara yönelik eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

KAPAK_ IMG_8965_1200x600.JPG

• IMG_8964_1200x800.JPG