19 Ocak 2021

İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Sağlık-Der işbirliği ile Azdavay ilçemizde İlk Yardım eğitimi verildi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Sağlık-Der Kastamonu Şubesi işbirliğinde  11/07/2018 tarihinde Azdavay ilçemiz muhtarları ve din görevlilerine ilk yardım kursu verildi. Katılımcılara kurs bitiminde  İl Sağlık Müdürümüz Dr. Sadettin YAZI, Azdavay Kaymakamı  Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, Belediye Başkanı Osman Nuri CİVELEK,  Sağlık-Der Kastamonu Şube Başkanı Tugay CİVELEKOĞLU ve Kastamonu Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Erdal DİRGENCİ tarafından katılım belgesi verildi.

• DSC_0598.jpg
  • DSC_0604.jpg