Yeni İl Sağlık Müdürümüz Görevine Başladı
24 Ağustos 2017

Dr. Mustafa UYANIK
KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

1974 yılında Samsun Bafra da doğdu. Orta ve lise öğrenimini Samsun’da  tamamladıktan sonra 1999 yılında  Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi  Tıp Fakültesinden mezun oldu. Sinop Boyabat 75. Yıl Devlet  Hastanesinde göreve başladı.  2002 Eylül-2003 Ekim tarihleri arasında Merzifon’da  Vatani görevini yaptıktan sonra;  Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesindeki görevine geri döndü. Aynı Hastanede yaklaşık bir yıl Başhekim Yardımcılığı ve  iki buçuk yıl da Başhekimlik yaptı. Eylül 2007-Kasım 2012 tarihleri arası Yozgat il Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra 2012-2017 Haziran tarihleri arasında  Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Kastamonu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapmıştır. 15 Haziran  2017 tarihi itibariyle Kastamonu İl Sağlık Müdürü olarak Göreve başlamıştır. Mustafa UYANIK evli ve bir çocuk babasıdır.